Νέες Κυκλοφορίες

Singles, CDs, albums

«Η Μεγάλη Επιστροφή- Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων»- Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Παπαποστόλου με 10 τραγούδια

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Κατερίνας Παπαποστόλου, Εκπαιδευτικού με Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, Εκπαιδεύτριας σκύλων και Δημιουργού της ομάδας Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων), «Η Μεγάλη Επιστροφή- Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων», το οποίο συνοδεύεται από 10 ξεχωριστά τραγούδια και αποτελεί έναν πραγματικό οδηγό αγάπης για μικρούς και μεγάλους!

Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του πρώτου βιβλίου της, "Το Δώρο" αλλά και του "Δώρου της Διώνης", από τις εκδόσεις Welldone, που έγραψε η Διώνη … ο σκύλος που το 2011 κακοποιήθηκε με τον χειρότερο τρόπο και πετάχτηκε αβοήθητος να πεθάνει, αλλά διασώθηκε με τη βοήθεια της Κατερίνας Παπαποστόλου και μας μίλησε με έναν μοναδικό τρόπο για τη ζωή ενός ακηδεμόνευτου σκύλου!

Τώρα η Διώνη επιστρέφει μαζί με όλους τους ήρωες του "Δώρου"! Και όχι μονάχα μαζί τους!

12 εξαιρετικοί τραγουδιστές, 4 συνθέτες, 4 στιχουργοί, 12 μουσικοί, ένα συγκρότημα, όπου όλοι μαζί ενώνουν τις φωνές τους με τη δύναμη των λέξεων της Κατερίνας Παπαποστόλου, συνθέτοντας την πιο όμορφη αληθινή ιστορία!

Μέσα από την ιστορία και τα μάτια πρώην αδέσποτων, κακοποιημένων σκύλων, αλλά και άλλων ζώων που θυσιάζονται στον βωμό της ανθρώπινης κυριαρχίας και ματαιοδοξίας, και που η Διώνη θέλει να σώσει, τόσο ένα παιδί όσο και ένας ενήλικας θα ανακαλύψουν έναν ξεχασμένο κόσμο θαυμάτων. Εκεί που υπάρχει και ξαναγεννιέται η ελπίδα, η χαρά και το νόημα της ύπαρξης!

Το βιβλίο «Η Μεγάλη Επιστροφή- Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων» σε ταξιδεύει στον Μεσαίωνα, σε σκοτεινά παλάτια, σε δάση όπου χορεύεις παρέα με όλα τα ζώα, σε πόλεις που μόνο στα όνειρά σου έχεις δει, σε ένα Νέο Σχολείο όπου διδάσκεσαι τις μεγαλύτερες αρετές της ζωής. Τον σεβασμό στον άνθρωπο και στα ζώα, τη διαφορετικότητα, τον σεβασμό στο περιβάλλον, την αλληλεγγύη, την αξιοκρατία, την ισότητα, τη δύναμη της ομάδας, τη συγχώρεση, τη συνεργασία, τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης!!! Ένα βιβλίο το οποίο μιλά για την αγάπη προς όλα τα ζώα, για την υπεύθυνη κηδεμονία κατοικιδίων, για τον σχολικό εκφοβισμό, για την ανακύκλωση, για τη μείωση των απορριμμάτων, για την ενσυναίσθηση!

Κυκλοφορεί σε μια πολυτελή έκδοση με δύο όψεις! Από τη μια πλευρά είναι ένα μουσικό εικονο-βιβλίο ακόμη και για παιδιά 3 ετών. Κλείνεις τα μάτια και βαδίζεις ατάραχος μέσα στο Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων! Από την άλλη πλευρά βυθίζεσαι στα συναισθήματα και στις εικόνες που γεννούν οι λέξεις! Κρατάς ένα μεσαιωνικό εφηβικό παραμύθι! Ακούς μελωδίες να ηχούν επαναστατικά μέσα σου. Διαβάζεις για τη Μεγάλη Επιστροφή στο Παλάτι των Ονείρων!

Συντελεστές:

Εικονογράφηση: Λιάνα Δενεζάκη

Κείμενα εικονοβιβλίου: Πάττυ Παπαδήμου

Ερμηνευτές:

Κώστας Παρίσσης, Άννη Θεοχάρη, Ερωφίλη, Πένυ Παπακωνσταντίνου, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Σοφία Παπουλάκου, Χαριτίνη Πανοπούλου, Κασσάνδρα Μοδινός, Αλέξανδρος Δημόπουλος Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, Μαρία Τσίλι και το συγκρότημα "Passe Partout".

Στίχοι – Μουσική: Ερωφίλη, Γιώργος Χατζής, Άννη Θεοχάρη, Μαρία Τσίλι

Ενορχήστρωση: Κώστας Παρίσσης (γενική επιμέλεια, mastering), Γιώργος Βασίλας

Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά το βιβλίο στη διεύθυνση https://welldone.com.gr/epistrofi/ από όπου το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων διατίθεται για τη στήριξη του αγώνα της ομάδας Ζω.Ε.Σ (https://www.zwes.gr/) σε όλα τα σχολεία της χώρας, αλλά και για αδέσποτα ζώα που φροντίζουν.

Επίσης, μπορείτε να το βρείτε στην αλυσίδα πολιτισμού ΙΑΝΟΣ στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

«Υπεύθυνος Κηδεμόνας»

Στίχοι – Μουσική: Άννη Θεοχάρη

Ερμηνεύουν: Χαριτίνη Πανοπούλου, Κώστας Παρίσσης, Σοφία Παπουλάκου

«Νέο Περιβάλλον»

Στίχοι – Μουσική: Ερωφίλη

Ερμηνεύουν: Πένυ Παπακωνσταντίνου, Ερωφίλη, "Passe Partout"

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    «Η Μεγάλη Επιστροφή- Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων»- Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Παπαποστόλου με 10 τραγούδια
    «Η Μεγάλη Επιστροφή- Το Βασίλειο των Ακηδεμόνευτων Ζώων»- Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Παπαποστόλου με 10 τραγούδια
    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    O Mίνως Μάτσας παρουσιάζει «Τα Ρεμπέτικα + Fado, Tango & Blues – ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ LIVE»

    Ο Μίνως Μάτσας παρουσιάζει με μεγάλη χαρά και περηφάνεια ένα live album με τίτλο «Τα Ρεμπέτικα + Fado, Tango &...

    Συνέχεια

    «The Mediterranean» από τον Βαγγέλη Μαχαίρα

    Η Μεσόγειος δεν είναι απλώς μια θάλασσα. Είναι ένας κόσμος όπου διαφορετικοί πολιτισμοί συναντώνται, ανταλάσσουν ιδέες, μουσικές...

    Συνέχεια

    «Δίχως Σύνορα» από τον Δημήτρη Κάσσαρη

    Η Spider Music παρουσιάζει το νέο ψηφιακό άλμπουμ «Δίχως Σύνορα», με την ερμηνεία του Δημήτρη...

    Συνέχεια

    Κυκλοφορία επετειακού τραγουδιού για τα 200 χρόνια της Ερμούπολης

    Το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης παρουσιάζει το επετειακό τραγούδι «200 Χρόνια Ερμούπολη»...

    Συνέχεια

    «Νεράιδα σε γεφύρι» από τον Θάνο Ματζίλη

    «Νεράιδα σε γεφύρι» έχει τίτλο το νέο τραγούδι του Θάνου Ματζίλη, σε μουσική του Χρήστου...

    Συνέχεια

    «Γαλιάντρα» από την Κλεονίκη Δεμίρη

    Το καλοκαίρι είναι εδώ και η «Γαλιάντρα» ανοίγει τα φτερά της με τη φωνή της Κλεονίκης Δεμίρη...

    Συνέχεια

    «ΦΥΤΙΛΙ» από τον Γιώργο Καγιαλίκο και τον Ηλία Μάστορη

    Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος και ο στιχουργός Ηλίας Μάστορης συνεργάζονται δισκογραφικά για δεύτερη φορά,...

    Συνέχεια

    «Το δικαίωμα να σ’ αγαπώ» από την Ειρήνη Τουμπάκη και τον Μάριο Στρόφαλη

    Το τραγούδι «Το δικαίωμα να σ΄αγαπώ» γράφτηκε για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς «Porto Leone»...

    Συνέχεια

    «Ριγιούνιον» από την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Κώστα Λειβαδά

    Η Ελένη Τσαλιγοπούλου συναντά δισκογραφικά τον Κώστα Λειβαδά, μετά από σχεδόν 20 ολόκληρα χρόνια. Όσες...

    Συνέχεια

    «Πάμε Ξανά» από τη Μιρέλα Πάχου και τους Staκάτω

    Οι Staκάτω, το νέο καλλιτεχνικό δίδυμο του Κώστα Λεμονίδη και του Αλέξανδρου Ιακώβου, παρουσιάζουν...

    Συνέχεια