H Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique στην Πάφο
Στην Πάφο της Κύπρου εμφανίζονται, στο ανακαινισμένο «Χάνι του Ιμπραήμ», η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique την Παρασκευή 31 Μαϊου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα εγκαίνιά του, που θα τελέσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης.
Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά και καινούργια τραγούδια της Ελένης και των Boğaz που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση, από το νέο τους album “Των φίλων τα σπίτια”, με τη συμμετοχή σημαντικών συντελεστών.
Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με τις καθηλωτικές ερμηνείες και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε συναυλία θα είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία.
Οι Boğaz Musique είναι οι:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Άκης Κατσουπάκης – πιάνο, synth
Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, λαούτο
Τζώρτζης Μαυροειδής – τρομπέτα
Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα
Τάκης Σπυρόπουλος – ηχοληψία
Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί
Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες
Χάνι του Ιμπραήμ
Πάφος, Κύπρος
Ώρα έναρξης συναυλίας: 7.30 μ.μ.
Διοργάνωση: Δήμος Πάφου
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Σχολιάστε