Ρεπορτάζ

Τι μάθαμε για εσάς!

Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια με το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ του Πειραιά

Ένα ευχάριστο, γιορτινό αλλά και γεμάτο συγκινήσεις πρόγραμμα, έχει δημιουργήσει το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4» στους 90,4, για να κρατήσει συντροφιά στους ακροατές του τις ημέρες των εορτών.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 3 με 4 το μεσημέρι «Πάμε MUSICALS» με τον Παναγιώτη Φύτρα.

Στις 4 με 6 το απόγευμα ο Βασίλης Σταυρόπουλος σε μία εκπομπή που μας μιλά μέσα από τα τραγούδια για την Πρωτοχρονιά στην Ιταλία και την Γαλλία.

Στις 6 με 7 το απόγευμα το Κανάλι Ένα καλωσορίζει την Κάρμεν Ρουγγέρη και την Χριστίνα Κουλουμπή, οι οποίες διαβάζουν αποκλειστικά για το «Κανάλι Ένα 90,4» το παιδικό διήγημα της κας. Ρουγγέρη, «Το Παιδί και το Όνειρο» σε μία παραγωγή του σταθμού.

Στις 7 με 9 το απόγευμα ο Νίκος Ξανθάκος σε ένα Review, μία καλλιτεχνική ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει.

9 με 10 το βράδυ ο Δημήτρης Αντωνόπουλος επιλέγει τα σημαντικότερα Albums του 2021.

Οι ακροατές του «Καναλιού Ένα 90,4» θα αλλάξουν χρόνο και θα κάνουν ρεβεγιόν με τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Γιώργο Κατσαρό και την αγαπημένη τραγουδίστρια Τερέζα, σε μία απολαυστική ωριαία εκπομπή, ειδικά για το Δημοτικό Σταθμό του Πειραιά. Οι ραδιοφωνικοί δέκτες θα πλημμυρίσουν νότες και μελωδίες χαράς, συγκίνησης και ελπίδας για το νέο έτος που μόλις θα έχει ξεκινήσει….

Την Πρωτοχρονιά, Σάββατο 1η Ιανουαρίου, 7 με 10 το πρωί θα μεταδοθεί απευθείας από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Στις 10 με 12 το πρωί ο Γιώργος Σαραντάκος και η Χρύσα Σαραντοπούλου θα μας υποδεχτούν «Από 40 Κύματα» με καλή διάθεση και ευχές.

Αμέσως μετά στις 12 με 1 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς, Στέφανος Μίλεσης, θα μας αφηγηθεί ιστορίες για την Πρωτοχρονιά στον Πειραιά.

Στη 1 με 2 το μεσημέρι, οι ακροατές του «Καναλιού Ένα 90,4», θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν σε επανάληψη την Κάρμεν Ρουγγέρη και την Χριστίνα Κουλουμπή να διαβάζουν αποκλειστικά για τον σταθμό το βιβλίο της κας. Ρουγγέρη, «Το Παιδί και το Όνειρο».

Στις 6 με 7 το απόγευμα ο σπουδαίος θεατράνθρωπος, Θάνος Κωτσόπουλος, διαβάζει Φώτη Κόντογλου σε ένα ηχητικό μοναδικό ντοκουμέντο από το αρχείο του σταθμού. Μία παραγωγή του «Καναλιού Ένα 90,4», σε επιμέλεια του Προϊσταμένου Προγράμματος, δημοσιογράφου Παναγιώτη Φύτρα.

Την ημέρα των Θεοφανείων, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου από τις 6.30 έως τις 10.30 το πρωί θα μεταδοθεί απευθείας η Θεία Λειτουργία και η Ιερά Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

Σε όλη την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα παίζονται χαρούμενα ελληνικά και ξένα τραγούδια από το Jazzler του σταθμού.

    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    «Ο Τεχνίτης Πετεινός» - Ο στιχουργός Κώστας Φασουλάς μάς συστήνει το πρώτο του παραμύθι

    "Με πιθανό το σενάριο, όλα τα έμψυχα όντα σε αυτόν τον κόσμο, να έχουν βρει τον τρόπο να διασκεδάζουν την ανία τους, να ξεφεύγουν...

    Συνέχεια

    Μαγική η Μαρία Φαραντούρη στο έργο «Ο Επιζών» του Μίκη Θεοδωράκη

    Γράφει ο Γιάννης Φαλκώνης Φωτογραφίες: Γιάννης Φαλκώνης

    Συνέχεια

    Η Μαρία Φαραντούρη τραγουδά για πρώτη φορά στην Ελλάδα την παγκόσμια επιτυχία της, «Ο ΕΠΙΖΩΝ», σε ποίηση Τάκη Σινόπουλου και μουσική Μίκη Θεοδωράκη

    Γράφει ο Γιάννης Φαλκώνης Φωτογραφίες: Γιάννης Φαλκώνης

    Συνέχεια

    Νίκος Ξανθόπουλος - Το «παιδί του λαού» με τα 160 τραγούδια

    Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Ξανθόπουλος, σε ηλικία 89 ετών, μετά απο νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική, εξαιτίας...

    Συνέχεια

    Πέθανε ο Καρυοφύλλης Δοϊτσίδης

    Έναν σπουδαίο υπηρέτη της μουσικοχορευτικής της παράδοσης πενθεί από σήμερα η Θράκη. Ο Καρυοφύλλης Δοϊτσίδης...

    Συνέχεια

    Πέθανε ο μουσικολόγος Μάρκος Δραγούμης, ανιψιός του Ίωνα και γιος του Φιλίππου Δραγούμη

    Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στα 89 του χρόνια ο διακεκριμένος μουσικολόγος και βυζαντινολόγος Μάρκος Φ. Δραγούμης.

    Συνέχεια

    Διεθνής διάκριση για την Ελληνίδα συνθέτρια Πηγή Λυκούδη στα Global Music Awards 2022!

    Διεθνής διάκριση απέσπασε η Ελληνίδα συνθέτρια Πηγή Λυκούδη, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα Global Music...

    Συνέχεια

    Από την ΔΕΘ στην Πλατεία Συντάγματoς έρχεται ο συνθέτης Γιάννος Αιόλου με το έργο «ΑΙΩΝ ΕΝ ΙΩΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΤΩ»

    Στην Αθήνα, από τις 16 έως τις 22 Ιανουαρίου, θα παρουσιαστεί το έργο «Αιών...

    Συνέχεια

    Πέθανε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, μοναχοκόρη του θρυλικού...

    Συνέχεια

    To Σάββατο 7 Ιανουαρίου η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή

    To Σάββατο 7 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πολιτική κηδεία του αείμνηστου Νότη Μαυρουδή στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.  ...

    Συνέχεια