Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

«Στου ονείρου τον ανθό»- Η Διαμάντη Δαγιάση παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά στον ΙΑΝΟ

Παρασκευή 19 Απριλίου

Οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν την δισκογραφική δουλειά της Διαμάντης Δαγιάση με τίτλο «Στου ονείρου τον ανθό», σε μουσική Γιάννη Σκαρή, Μάνου Πιπεράκη και Βαλάντη Γαούτση και στίχους των Γιάννη Σκαρή, Πέτρου Ζήκου, Σταυρούλας Βαλάρη και Μαρίνας Ξένου Κασσιανού. Συμμετέχουν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η Μαρία Σκαρή.

Για το δίσκο θα μιλήσει ο Γιάννης Παπουτσάκης, ραδιοφωνικός παραγωγός.

Είσοδος ελεύθερη

Έναρξη: 8.30 μ.μ.

στον Ιανό (Σταδίου 24, τηλ.: 210 3217917)

Λίγα λόγια για το δίσκο

Η ερμηνεύτρια Διαμάντη Δαγιάση κάνει το δισκογραφικό της ξεκίνημα υπό τη σκέπη των εκδόσεων Μετρονόμος και συστήνεται στο κοινό με το άλμπουμ «Στου ονείρου τον ανθό» με 13+1 τραγούδια. Στο άλμπουμ κυριαρχεί το λαϊκό στοιχείο χωρίς να λείπουν οι «εκπλήξεις» και οι εναλλαγές με ήχους κλασσικούς, παραδοσιακούς ακόμα και ροκ και swing. Στίχοι που μιλούν για αγάπη, έρωτα, ξενιτιά, κοινωνικές αναζητήσεις και νοσταλγικές εποχές.

Τα 13 καινούργια τραγούδια του άλμπουμ υπογράφουν ο Γιάννης Σκαρής με στίχους και μουσική στα 10 από αυτά, οι συνθέτες Μάνος Πιπεράκης και Βαλάντης Γαούτσης και οι στιχουργοί Πέτρος Ζήκος, Σταυρούλα Βαλάρη και Μαρίνα Ξένου Κασσιανού. Το 14ο τραγούδι είναι το «Βλέφαρό μου» σε μουσική Νίκου Κυπουργού και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, το οποίο μας συστήνει εκ νέου η νέα ερμηνεύτρια σε διασκευή και ενορχήστρωση του Θωμά Δρόσου.

Το δίσκο χρωματίζουν με τις συμμετοχές τους ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος, η Μαρία Σκαρή και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης.

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  «Στου ονείρου τον ανθό»- Η Διαμάντη Δαγιάση παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά στον ΙΑΝΟ
  «Στου ονείρου τον ανθό»- Η Διαμάντη Δαγιάση παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά στον ΙΑΝΟ
  Μοιραστείτε το άρθρο:

  Σχολιάστε

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  Η Χαριτίνη Πανοπούλου στη «Σφίγγα»

  Τετάρτη 29 Μαΐου

  Στη Μουσική Σκηνή "Σφίγγα" επιστρέφει η Χαριτίνη Πανοπούλου την Τετάρτη 29 Μαΐου για μια...

  Συνέχεια