Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

Ο Στέλιος Δάβαρης στο AΛΙΚΟ

Κυριακή 12 Μαΐου

Ο Στέλιος Δάβαρης έρχεται στο Άλικο για ένα μονάδικό Live τη Κυριακή 12 Μαΐου.

Ο τραγουδοποιός μάς συστήνει την προσωπική του δισκογραφία, το νέο του album "Δέντρο" και μας παρουσιάζει επιλεγμένα τραγούδια απο την εγχώρια και τη διεθνή σκηνή, με τον δικό του, πάντα ιδιαίτερο τρόπο.

Μαζί του επί σκηνής στην ηλεκτρική κιθάρα ο Γιώτης Παρασκευαΐδης και στο τσέλο ο Σταύρος Παργινός. Στον ήχο ο Μιχάλης Σκαράκης.

Λίγα λόγια για τον Στέλιο Δάβαρη

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ είναι Δημιουργός και Μουσικός και δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Έχει ηχογραφήσει 4 προσωπικά album, στα οποία υπογράφει τη μουσική και τους στίχους: ”Όλα Είναι Νερό" ( Debut Album 2010 Minos EMI ), "Ρεύματα" (Ankh 2012), Single III (2015), "Συνέχισε Αντίθετα" (Digital Minds 2017), "Δέντρο" (2023).

Σημαντική στιγμή η συμμετοχή του στην συλλογή "Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη" με τη διασκευή "Νύχτα Μαγικιά".

Από το 2001 έως το 2007 σπούδασε αρμονία, φωνητική και ορθοφωνία στο Εθνικό Ωδείο. Μέχρι και σήμερα μοιράζεται τα τραγούδια του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας, ενώ έχει τη χαρά να απαριθμεί εξέχουσες συνεργασίες, τόσο στα live του, όσο και στη δισκογραφία.

Το 2008, τον Μάιο, ταξίδεψε για ένα live στο Πανεπιστήμιο Keio του Τόκυο για ένα Αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη.

Έχει γράψει ορχηστρικά θέματα για ταινίες μικρού μήκους και θεατρικές παραστάσεις και έχει υπάρξει ως performer στο Pocket Theatre Festival (Μικρό Πολυτεχνείο) και Story Telling Festival (Θέατρο Φούρνος).

Από το 2014 και μετά παραδίδει μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού, Φωνητικής και Ορθοφωνίας.

Στο παρόν συνθέτει μουσική, εμπνέεται στιχουργικά, μελετάει και συλλέγει τους καρπούς των εμπειριών, ετοιμάζοντας το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

Άλικο

Τριπτολέμου 8 Αθήνα Γκάζι

Είσοδος: 10€

Έναρξη 9:15 μ.μ.

Τηλ Κρατήσεων: 2103419475

    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    Ο Θεολόγος Κάππος στο Caja de Μusica

    Κυριακή 26 Μαΐου

    Ο Θεολόγος Κάππος επιστρέφει στα καλλιτεχνικά δρώμενα, μετά από απουσία 4 χρόνων, όπου θα εμφανιστεί στη σκηνή του Caja...

    Συνέχεια