Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

O Παναγιώτης Κελάνδριας στη ΡΟΤΑ

Πέμπτη 16 Μαϊου

Μετά από τις εμφανίσεις του στην Κέρκυρα με τη fullband, ο Παναγιώτης Κελάνδριας επιστρέφει στην Αθήνα μετά από καιρό, αυτή τη φορά με ανανεωμένο και ξεχωριστό ακουστικό σχήμα. Έχοντας ήδη 3 δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του και αρκετά τραγούδια και συνεργασίες στις αποσκευές του, "στήνει" μια ξεχωριστή μουσική παράσταση για πρώτη φορά στη φιλόξενη Ρότα, παρέα με εκλεκτούς φίλους μουσικούς.

Εκτός από τη μόνιμη συνεργάτιδα του, Νικολέττα Γιαμμά στο φλάουτο, μαζί του για πρώτη φορά επί σκηνής η ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου. Κοινός τόπος τους είναι και το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Αυτό το λίγο» (που θα ερμηνεύσει η Έρρικα Πατρικίου σε μουσική δική του και στίχους Μαρίας Παπαδάκη) το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο.

Το υλικό περιλαμβάνει δικά του τραγούδια, δισκογραφημένα και ακυκλοφόρητα από τον επερχόμενο δίσκο του και όχι μόνο, τραγούδια σύγχρονων τραγουδοποιών που δύσκολα θ' ακουστούν από τους mainstream ραδιοφωνικούς σταθμούς και κάποιες διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών. Όλα τα τραγούδια είναι ενορχηστρωμένα και προσαρμοσμένα για φλάουτο, κιθάρα και φωνές που ηχητικά αποτελεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση στον τρόπο «ανάγνωσης» των τραγουδιών που επιλέγονται .

Παναγιώτης Κελάνδριας: ακουστική κιθάρα, φωνή

Ερρικα Πατρικίου: φωνή

Νικολέτα Γιαμμά: φλάουτο

Έναρξη: 9.00 μ.μ.

Ρότα Art Bar Ρότα Art Coffee Bar

Σόλωνος 124, Αθήνα

Θέσεις περιορισμένες - Κρατήσεις: 210 3801033

Είσοδος: 6€

  Μοιραστείτε το άρθρο:

  Σχολιάστε

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  Η Χαριτίνη Πανοπούλου στη «Σφίγγα»

  Τετάρτη 29 Μαΐου

  Στη Μουσική Σκηνή "Σφίγγα" επιστρέφει η Χαριτίνη Πανοπούλου την Τετάρτη 29 Μαΐου για μια...

  Συνέχεια