Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

Ο Νίκος Πλατύραχος στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Τετάρτη 13, 20 και 27 Μαρτίου

Ο συνθέτης Nίκος Πλατύραχος παρουσιάζει στη "Σφίγγα" τα καινούργα του τραγούδια τις Τετάρτες του Μαρτίου (13, 20 και 27), όπου με μια παρέα επίλεκτων μουσικών περιπλανάται από «Τα Άστεγα», την προηγούμενη δισκογραφική παραγωγή του με τον Γιώργο Νταλάρα και καταλήγει στην πατρίδα τους, το ρεμπέτικο.

Συνθήματα που ξεθωριάζουν σε παγκάκια, οι αρχάγγελοι της Ιπποκράτους, οι συμμορίες της Αχαρνών και Αριστοτέλους και τα κρυφά σχολειά των ερώτων, οσμώνονται με των αστεριών τους ήχους και συνθέτουν τη "Μαύρη Μπογιά στο Μάρμαρο", μιαν ασπρόμαυρη τοιχογραφία από τραγούδια του Νίκου Πλατύραχου, που βασίζονται στη νέα ομώνυμη δισκογραφική δουλειά, σε ποίηση Δημήτρη Λέντζου.

Μία ομάδα από αγαπημένους καλεσμένους (Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (13/3), Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Ταξιάρχης Χάνος (20/3) και Σπύρος Παπαδόπουλος (27/3)) συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν με την προσωπικότητά τους τον ηχητικό καμβά. Επικεφαλής στο τραγούδι η Νεφέλη Φασούλη.

Μαζί τους οι μουσικοί Τάσος Γιαννούσης (μπουζούκι, μπαγλαμάς, τραγούδι), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι, μπαγλαμάς, τζουράς), Δημήτρης Κουφογιώργος (μπουζούκι, κιθάρα) και Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο).

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(Είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Είσοδος σε τραπέζι: 14 ευρώ με μπύρα ή κρασί

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Ο Νίκος Πλατύραχος στη μουσική σκηνή Σφίγγα
    Ο Νίκος Πλατύραχος στη μουσική σκηνή Σφίγγα
    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ