Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

O Lavita Radio παρουσιάζει τη «Via Radiophonica»

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Την παράσταση VIA RADIOPHONICA παρουσιάζει ο La Vita Radio- το Ραδιόφωνο Των Καλλιτεχνών την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στην "Galerie Δημιουργών" στη Νέα Κηφισιά.

Μια πραγματική ραδιοφωνική εκπομπή επί σκηνής με φωνή αλλά και εικόνα, από τους παραγωγούς του La Vita Radio, την τραγουδοποιό και ηθοποιό Φάνυ Φωτεινή Πολέμη και τον τραγουδιστή ηθοποιό Νικόλα Μουρελάτο, οι οποίοι όμως δεν θα έχουν τα CDs τους να παίξουν μουσική!

Η μουσική και τα τραγούδια, ψάχνουν μια αφορμή και βρίσκουν την αιτία να ακουστούν στην σκηνή της Galerie Δημιουργών, από τους Θέλμα Καραγιάννη και Νίκο Καρακαλπάκη. Και σαν ένα μαγικό χέρι να πατάει το play, για να παίξει ο δίσκος. Τότε νότες, ερμηνείες και συναισθήματα πλημμυρίζουν έναν πανέμορφο χώρο, που λες ότι φτιάχτηκε έτσι, για να περιμένει αυτό το ιδανικό ατμοσφαιρικό ντεκόρ. Κι όπως στο αληθινό ραδιόφωνο, πίσω από τα μικρόφωνα, έτσι κι εδώ οι παραγωγοί δημιουργούν το σκηνικό.

Η Θέλμα Καραγιάννη, μια πολυτάλαντη προσωπικότητα της μουσικής αλλά και του ραδιοφώνου και ο Νίκος Καρακαλπάκης, ιδανικός ερμηνευτής αλλά και καθηγητής μουσικής, σμίγουν ξανά επί σκηνής, τραγουδώντας με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Αρετής Κοκκίνου, για να ολοκληρώσουν το παζλ.

Τα κείμενα και τη σκηνοθεσία της ραδιοφωνικής παράστασης - εκπομπής επιμελείται ο επίσης παραγωγός του La Vita Radio, Κώστας Προβατάς.

Μουσικοί: Αρετή Κοκκίνου - κιθάρα και Χρύσα Κωττάκη - πιάνο.

Ώρα Προσέλευσης: 9.30 μ.μ.

Ώρα Έναρξης: 10.00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου θεάματος:10 €

Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ. 210 6251732

www.galeriedimiourgon.gr

Galerie Δημιουργών

Ελαιών 1α Νέα Κηφισιά (είσοδος από Χελιδονούς 28)

έναντι Shell, πλησίον ιερού Ναού Αγίας Τριάδας.

Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721,

Τηλ.: 210 6251 732, 6934 143411

hello@galeriedimiourgon.gr

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    O Lavita Radio παρουσιάζει τη «Via Radiophonica»
    O Lavita Radio παρουσιάζει τη «Via Radiophonica»
    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ