Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

O Γιάννης Παπαγεωργίου στο «Σταυρό του Νότου Club»

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου

Μετά από ένα γεμάτο μουσικό καλοκαίρι, με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Παπαγεωργίου επιστρέφει στην Αθήνα, για να μας παρουσιάσει ζωντανά και επί σκηνής, τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, «Από τη σιωπή στη σιωπή», την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, στο "Σταυρό του Νότου Club".

Εκτός από τα 12 τραγούδια του νέου του δίσκου, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα μοιραστεί με όλους εμάς τραγούδια του από το παρελθόν (Τα ρεφρέν κάποιου χρησμού, 2015), από τραγούδια καινούργιας σοδειάς, και από τραγούδια νοικιασμένα από αλλού.

Όλα τα τραγούδια είναι ενορχηστρωμένα από τον ίδιο, για τέσσερα έγχορδα μουσικά όργανα, δύο νυκτά και δυο τοξωτά, σμίγοντας έτσι το παλιό με το καινούργιο, την Ανατολή με τη Δύση, την παραλαβή με την παράδοση.

Συμμετέχουν:

Ορφέας Περίδης

Ναταλία Λαμπαδάκη

Παίζουν οι μουσικοί:

Βασίλης Ζιγκερίδης - κανονάκι

Κυριάκος Παυλίδης - βιολί

Στέλλα Τέμπρελη - βιολοντσέλο

«Η σιωπή νοηματοδοτεί το πριν και το μετά της γήινης ύπαρξης. Η σιωπή "σπάει" με τη γέννηση και επανέρχεται με το θάνατο. Εμείς αντιλαμβανόμαστε μόνο το ενδιάμεσο. Μέσα σε αυτό δρούμε και υπάρχουμε. Μέσα σε αυτό γράφονται και τα τραγούδια. Μιλούν για αυτό, αφουγκράζονται όμως το άλλο, εκείνο που προκαλεί το μεγαλύτερο θόρυβο, μες την απέραντη ησυχία του...»

Σταυρός του Νότου Club

Φραντζή και Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109226975

Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    O Γιάννης Παπαγεωργίου στο «Σταυρό του Νότου Club»
    O Γιάννης Παπαγεωργίου στο «Σταυρό του Νότου Club»
    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ