Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

O Bασίλης Γισδάκης στον Πολυχώρο «Διέλευσις»

Σάββατο 16 Μαρτίου

Στον Πολυχώρο "Διέλευσις" θα εμφανιστεί το Σάββατο 16 Μαρτίου ο τελευταίος ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι, Βασίλης Γισδάκης.

Η πλούσια πορεία του γνωστή, καθώς έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους δημιουργούς, μεγάλες ορχήστρες και ερμηνευτές σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η παρουσία του στη δισκογραφία είναι έντονη, με αρκετούς προσωπικούς δίσκους αλλά και πολλές συμμετοχές σε έργα παλαιότερων και νεότερων δημιουργών!

Θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση εφ' όλης της ύλης που ξεκινά από τα δημιουργικά χρόνια με τον Μάνο Χατζιδάκι και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών και φτάνει ως το σήμερα με σημεία αναφοράς τις 2 πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές του, "Της Ημέρας Τα Σκοτάδια", σε μουσική του Δαμιανού Πάντα και στίχους Αντώνη Παπακωνσταντινίδη, Βασιλικής Βουρνά και "Ένας άλλος Καβάφης", σε ποίηση Κ.Π. Καβάφη και μελοποιήσεις της Τζένης Τσίλη.

Ο Βασίλης Γισδάκης με την αφηγηματική φωνή, μα πάνω από όλα παραστατική γεμάτη ευαισθησία, λυρική ζεστασιά και την πολύπλευρη ερμηνευτική του δυνότητα, δίνει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ύφος

στα τραγούδια που ερμηνεύει! Μαζί του στο πιάνο και το τραγούδι η Δέσποινα Στεφανίδου!

Είσοδος: 10€ | φοιτητικό-ανέργων: 8€

Κρατήσεις: 210/86.13.739

Πολυχώρος διέλευσις

Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη

info@dieleusis.gr | www.dieleusis.gr

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    O Bασίλης Γισδάκης στον Πολυχώρο «Διέλευσις»
    O Bασίλης Γισδάκης στον Πολυχώρο «Διέλευσις»
    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ