Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

Η Μαρούλα Κασκαβέλη στη «ΒΑΒΕΛ»

Παρασκευές 8 & 15 Δεκεμβρίου

«Η Μπουάτ του 2017»

Μισό αιώνα μετά την εποχή των Μπουάτ, η ανάγκη μας να γίνουμε «μια φωνή» δείχνει μεγαλύτερη από ποτέ. Τότε, σε κείνα τα παραμυθένια καμαράκια της Πλάκας, μαζεύονταν μικρές παρέες καθημερινών ανθρώπων, πάνω σε ψάθινες καρέκλες καφενείου ή καταγής, πάνω σε στρωμένες βελέτζες, με χαμηλό φωτισμό και κεράκια κι έκαναν όνειρα τραγουδώντας...

Άλλαξε κάτι από τότε ή, τελικά, τίποτα;Την ίδια ιστορία θέλουμε να συνεχίσουμε! Αυτόν ακριβώς τον τρόπο διασκέδασης! Με ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθηματισμό, χωρίς μεγάλες μαρκίζες, χωρίς εκτυφλωτικά φώτα και «μεγάλες πίστες», χωρίς «εγώ» και «εσείς».

Κάνουμε και πάλι τη φωνή μας... μία! Με κοινό παρανομαστή την αγάπη για την μουσική, θα θυμηθούμε όλα εκείνα τα τραγούδια που μας ένωσαν τότε, αλλά και όλα τα «διαμάντια» που γράφτηκαν έως και σήμερα, δοσμένα με έναν τρόπο πιο απλό, αντικριστό και ανθρώπινο.

Τραγούδια των: Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Βασίλη Τσιτσάνη, Γιώργου Ζαμπέτα, Μανώλη Χιώτη, Μίμη Πλέσσα, Απόστολου Καλδάρα, Σταύρου Κουγιουμτζή, Γιάννη Σπανού, Διονύση Σαββόπουλου, Βίκυς Μοσχολιού, Τζένης Βάνου, Νέου Κύματος κ.ά.

Έναρξη: 10.00 μ.μ. | 12e (με μπύρα ή κρασί)

Eπικοινωνία / Πληροφορίες: 215/52.52.982

BABEL Πυρήνας Τέχνης

Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι

Τηλ. κρατήσεων:21 5525 2982

    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει τέσσερις συνθέτες στο Θέατρο Άλσος

    Πέμπτες 21 και 28 Μαρτίου

    Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει και φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής μας τέσσερις σημαντικούς νέους Έλληνες συνθέτες που ο ίδιος...

    Συνέχεια