Ρεπορτάζ

Τι μάθαμε για εσάς!

Πάνος Κατσιμίχας, Κίτρινα Ποδήλατα και Βασίλης Καζούλης στο «Passport Κεραμεικός Upstairs»

Ο Πάνος Κατσιμίχας, τα Κίτρινα Ποδήλατα και ο Βασίλης Καζούλης έρχονται για 4 συνεχόμενες Παρασκευές (17, 24, 31/3 & 7/4) στο «Passport Κεραμεικός Upstairs», για να μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας των αδελφών Κατσιμίχα, της προσωπικής δισκογραφίας του Πάνου, τις δυναμικές ροκ επιτυχίες των Γιώργου & Αλέξανδρου Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα) αλλά και τα πάντα ιδιαίτερα ειδωμένα τραγούδια του Βασίλη Καζούλη.

Οι συντελεστές της μοναδικής και δοκιμασμένης συνεργασίας έχουν ετοιμάσει ένα νέο πρόγραμμα, με όλα τα κομμάτια που θέλουμε να ακούσουμε, αλλά και καινούργια, σε μία παράσταση όπου εναλλάσσονται στη σκηνή, σμίγοντας και βάζοντας τα τραγούδια τους σε ... «συνομιλία».

Στην παρέα τους προστίθεται φέτος ο Βασίλης Καζούλης, με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει!

Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δεν χρειάζεται συστάσεις, μας συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, γνωστοί για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις τους, με ανεξάντλητη και ανανεωμένη ροκ ενέργεια μετά κι απ' την κυκλοφορία του νέου εντυπωσιακού album τους «the Orchestra project», αποδεικνύουν πως η «αλήθεια» μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρούς.

Ο Βασίλης Καζούλης, διαχρονικός κι αγαπητός για το ιδιαίτερο ύφος του, έρχεται φέτος στην παρέα, με τραγούδια, που αν και γεννημένα στη σκοτεινιά της μεγαλούπολης, βρίσκουν πάντα τον τρόπο να δραπετεύουν προς το φως και μέσα στις καρδιές όλων μας... «Είν'το τραγούδι ελπίδα κι ευχή, μικρό καλοκαίρι...».

Τέσσερις δημιουργοί ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν.

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει... και τίποτα δεν είναι όπως παλιά... μένει όμως ακόμα ένα... πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά...»

    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    «Ένας αιώνας Μίμης Πλέσσας» στο Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου

    Τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, θα τιμήσουν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ...

    Συνέχεια

    Πέθανε η ηθοποιός Καλή Καλό

    Θλίψη στον κόσμο των καλλιτεχνών σκόρπισε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Καλή Καλό, σε ηλικία 97 ετών...

    Συνέχεια

    Πέθανε ο συνθέτης Δήμος Μούτσης σε ηλικία 85 ετών

    Πολυγραφότατος, με τεράστιες επιτυχίες ο Δήμος Μουτσης, παιδί μιας παραδοσιακής Ελληνικής οικογένειας κάπου στον Πειραιά, που...

    Συνέχεια

    Το Ρεμπέτικο του Σταύρου Ξαρχάκου… 40 χρόνια μπροστά!

    Γράφει η Μίνα Μαύρου Φωτογραφίες: Ευαγγελία Θωμάκου «Σταύρος...

    Συνέχεια

    Eυτυχισμένο το 2024

    Καλή χρονιά, αγαπημένοι μας συνοδοιπόροι!

    Συνέχεια

    Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

    Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς.

    Συνέχεια

    Καλό ταξίδι, Μιχάλη Κουνάνη (Μπαμπέλη)!

    Με μεγάλη θλίψη η Μύκονος και το σύνολο των Κυκλάδων αποχαιρετούν έναν σπουδαίο σαμπουνιέρη αλλά και οργανοποιό, ένα γνήσιο...

    Συνέχεια

    Δημήτρης Πυρομάλλης: Ο συλλέκτης που μας μυεί στην τέχνη της Κάλλας

    Γράφει ο Γιάννης Φαλκώνης Φωτογραφίες: Γιάννης Φαλκώνης Δημήτρης...

    Συνέχεια

    Μια Ηπειρώτικη διάσταση του Αισχυλικού «ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ»

    Γράφει ο Γιάννης Δ. Καρνεσιώτης Φωτογραφίες: Γιάννης Δ. Καρνεσιώτης Αν το...

    Συνέχεια

    Ένα μεγάλο αντίο στο δάσκαλο Χρόνη Αηδονίδη

    Tην τελευταία του πνοή άφησε το αηδόνι της Θράκης, ο μέγας δάσκαλος της θρακιώτικης μουσικής παράδοσης, Χρόνης Αηδονίδης.

    Συνέχεια