Ρεπορτάζ

Τι μάθαμε για εσάς!

«ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΟΤΟ»-Οι παραστάσεις μέσα στις γιορτές

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της φετινής χρονιάς! Στη σκηνή της "Ακτής της οδού Πειραιώς", συμπράττουν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους. Ένα πρόγραμμα που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και σχόλια!

Την περίοδο των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν κανονικά Παρασκευές 23/12 και 30/12, Σάββατα 24/12 και 31/12 αλλά και τις Κυριακές 25/12 και 1/1! Η καλύτερη επιλογή για τις βραδιές των γιορτών για όσους θέλουν να απολαύσουν τα καλύτερα τραγούδια από εξαιρετικούς καλλιτέχνες!

Μια σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει αυτόματα σε βραδιές γεμάτες με τα πιο κλασσικά, αγαπημένα, ποιοτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών.

Καλεσμένη τους σε μια συμμετοχή-έκπληξη η IDRA KAYNE, η soul funk queen της πόλης.

Το μαζί επί σκηνής για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιώργο Νταλάρα ήταν πολυαναμενόμενο αν σκεφτούμε πως η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν 30 χρόνια με τη “ΣΚΟΝΗ” και συνεχίστηκε με φιλία και αγάπη δίνοντας μας κλασσικά τραγούδια όπως το “ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ BLUES” και “Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ”.

Αντίστοιχα ο Γιάννης Κότσιρας έχει ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία πολλά τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με επιστέγασμα τη περσινή τους επιτυχημένη συνεργασία. Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Γιώργος Νταλάρας έχουν συναντηθεί σε μεγάλες συναυλίες σε αφιερώματα συνθετών. Είναι βέβαιο ότι σε αυτή την συνεργασία τους ενώνει η μεγάλη αγάπη και ο σεβασμός στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, στους Έλληνες συνθέτες και ποιητές, στους τραγουδοποιούς και στιχουργούς.

Και τώρα, τους τρεις τους φέρνει στην ίδια σκηνή η αγάπη τους και η επιμονή τους για το καλό τραγούδι.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και συστάσεις. Η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος είναι η ίδια η συνάντηση των τριών από μόνη της. Ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι. Η συνύπαρξη τους, οι διασκευές τους, τα καινούργια τους τραγούδια, τα απρόβλεπτα και οι κοινές ερμηνείες τους αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος.

Αφήσαμε για το τέλος, τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος με τη πληθωρική του παρουσία το χιούμορ του και το ταμπεραμέντο του, συμπληρώνει το μοναδικό αυτό πρόγραμμα.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Νίκος Σούλης.

Η ηχητική επιμέλεια είναι των Βαγγέλη Κουλούρη, Αντώνη Ζαχόπουλου, Γιώργου Καραγιαννίδη και Στρατή Καραδημητράκη, ενώ οι φωτισμοί είναι του Γιάννη Μανιατάκου.

Μαζί τους συμπρωταγωνιστές επί σκηνής, οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης - πιάνο, Βαγγέλης Μαχαίρας - μπουζούκι – μαντολίνο – τζουράς – λαούτο, Γιώργος Μάτσικας - κιθάρα, μπουζούκι, Μάνος Γρυσμπολάκης - ακορντεόν,

Νίκος Σαμαράς - τρομπέτα, Θανάσης Σοφράς - μπάσο, Άκης Αμπράζης – μπάσο,

Αποστόλης Βαγγελάκης - πνευστά, Κώστας Μιχαλός - κιθάρες, Φίλιππος Σπυρόπουλος - κρουστά, Steve Tesser - κιθάρα, Άκης Γαβαλάς – τύμπανα.

Η ενορχηστρωτική επιμέλεια και η διεύθυνση ορχήστρας είναι του Γιώργου Παπαχριστούδη.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    «ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΟΤΟ»-Οι παραστάσεις μέσα στις γιορτές
    «ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΟΤΟ»-Οι παραστάσεις μέσα στις γιορτές
    «ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΟΤΟ»-Οι παραστάσεις μέσα στις γιορτές
    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    «Η Αυλή των Χρωμάτων» με εκπομπή - αφιέρωμα στα τραγούδια της ξενιτιάς

    Με ένα αφιέρωμα στα "Τραγούδια της ξενιτιάς" συνεχίζει η "Αυλή των Χρωμάτων" ...

    Συνέχεια

    Έφυγε από τη ζωή ο αρχιμουσικός Κάρολος Τρικολίδης

    Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε τον θάνατο του αρχιμουσικού Κάρολου...

    Συνέχεια

    Aναβάλλεται η παράσταση του Γιώργου Νταλάρα στο Christmas Theater για το Ρεμπέτικο

    Η παράσταση ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 στις 9.00 μ...

    Συνέχεια

    Καλώς όρισες, 2022! Για άκου λίγο...

    Στολιστήκατε; Βάλατε τα καλά σας;... (πόσους δεν καταδιώκει αυτή η έκφραση από το Προνήπιο ακόμα)...

    Συνέχεια

    Τέλος στη μουσική και στους όρθιους σε εστίαση και διασκέδαση - Μέχρι τις 2 π.μ. το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

    Την επίσπευση εφαρμογής της νέας δέσμης περιοριστικών μέτρων προς ανάσχεση της διασποράς της πανδημίας επιφέρει η εκρηκτική άνοδος των κρουσμάτων...

    Συνέχεια

    Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια με το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ του Πειραιά

    Ένα ευχάριστο, γιορτινό αλλά και γεμάτο συγκινήσεις πρόγραμμα, έχει δημιουργήσει το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα 90...

    Συνέχεια

    Aθηνά Καμπάκογλου και Χρήστος Νικολόπουλος μαζί στην «Αυλή των χρωμάτων»

    «Η Αυλή των Χρωμάτων», η επιτυχημένη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ2, συνεχίζει και φέτος το τηλεοπτικό...

    Συνέχεια

    Aντίο στο «αηδόνι της Μακεδονίας», Νίτσα Τσίτρα

    Έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον κορωνοϊό, η θρυλική ερμηνεύτρια Νίτσα Τσίτρα, σε ηλικία 91 ετών, σκορπίζοντας θλίψη αλλά και...

    Συνέχεια

    Πέθανε η Ροζίτα Σώκου - Νοσηλευόταν με κορωνοϊό

    Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 98 ετών η δημοσιογράφος, μεταφράστρια και συγγραφέας, Ροζίτα Σώκου, ...

    Συνέχεια

    Aφιερωμένο στον Ιάκωβο Καμπανέλλη το νέο τεύχος του Μετρονόμου

    Αφιερωμένο στην πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα του Ιάκωβου Καμπανέλλη είναι το νέο τεύχος του Μετρονόμου...

    Συνέχεια