Ρεπορτάζ

Τι μάθαμε για εσάς!

3η Παρουσίαση του παγκόσμιου project «CIRCE The Black Cut»

Η Παρουσίαση του παγκόσμιου project «CIRCE The Black Cut» [Κίρκη:η μαύρη τομή:] θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά και συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου από τις 11 π.μ. έως τις 11 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο «Ίρις» στην Αθήνα [Ακαδημίας 55 & Ιπποκράτους 15], με Ελεύθερη Είσοδο.

Η φετινή, 3η Παρουσίαση αποτελείται από την Ψηφιακή Κυκλοφορία του 3ου CIRCE ''Οικογενειακού'' Album στην ισπανική μουσική πλατφόρμα “Seven Moons Music”, καθώς και από την Καλλιτεχνική Εκδήλωση στο Κιν/θέατρο «Ίρις», με την μορφή «Ολοήμερου Οπτικο-Ακουστικού & Συναισθητικού Περιβάλλοντος σε Ροή», αφιερωμένου στην τέρψη όλων μας των αισθήσεων, μέσω της Τέχνης, που ξεπερνά τους φυσικούς περιορισμούς των ανθρώπων.

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με μουσική συναυλία, υπό μορφή Μουσικού Θεάτρου, η σκηνοθεσία του οποίου βασίζεται στην δομή και ροή του ομότιτλου μουσικού album της Άννας Στερεοπούλου, καθώς και τις πηγές έμπνευσης και κινητήριους άξονες του όλου έργου.

Στην συναυλία θα συμμετάσχουν αξιόλογοι καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, όπως η Γιοβάννα, ο Ιάκωβος Κολανιάν, η Alyssa Moxley, ο Παν Καπερνέκα, αλλά και η κυρία Γωγώ Ρουκουτάκη -μέλος της θεατρικής ομάδας Φάρου Τυφλών Ελλάδος-, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης, και πολλοί άλλοι, από διαφορετικές εθνικότητες και τομείς.

Η Παρουσίαση θα είναι προσβάσιμη σε Τυφλό /Μερικώς Βλέπον, και Κωφό /Βαρήκοο κοινό, τόσο με την Διαμόρφωση του χώρου και την Μελέτη Ακουστικής, όσο και με την Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική καθ' όλη της την διάρκεια!

Η ολοήμερη αυτή εκδήλωση, αφιερωμένη και φέτος στον Εορτασμό του Χειμερινού Ηλιοστασίου και της Φύσης / Σύμπαντος, αποτελείται από ακροάσεις, προβολές, εγκαταστάσεις, DJ Set, μουσικές και πολυπολιτισμικές παρουσιάσεις, έκθεση ψηφιακών και φωτογραφικών έργων που δημιουργήθηκαν από διεθνείς καλλιτέχνες, καθώς και ζωγραφικά έργα από μαθητές των σχολείων της Αμοργού, που ανταποκρίθηκαν στο φετινό «Διεθνές Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής».

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    3η Παρουσίαση του παγκόσμιου project «CIRCE The Black Cut»
    3η Παρουσίαση του παγκόσμιου project «CIRCE The Black Cut»
    3η Παρουσίαση του παγκόσμιου project «CIRCE The Black Cut»
    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    «Ένας αιώνας Μίμης Πλέσσας» στο Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου

    Τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, θα τιμήσουν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ...

    Συνέχεια

    Πέθανε η ηθοποιός Καλή Καλό

    Θλίψη στον κόσμο των καλλιτεχνών σκόρπισε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Καλή Καλό, σε ηλικία 97 ετών...

    Συνέχεια

    Πέθανε ο συνθέτης Δήμος Μούτσης σε ηλικία 85 ετών

    Πολυγραφότατος, με τεράστιες επιτυχίες ο Δήμος Μουτσης, παιδί μιας παραδοσιακής Ελληνικής οικογένειας κάπου στον Πειραιά, που...

    Συνέχεια

    Το Ρεμπέτικο του Σταύρου Ξαρχάκου… 40 χρόνια μπροστά!

    Γράφει η Μίνα Μαύρου Φωτογραφίες: Ευαγγελία Θωμάκου «Σταύρος...

    Συνέχεια

    Eυτυχισμένο το 2024

    Καλή χρονιά, αγαπημένοι μας συνοδοιπόροι!

    Συνέχεια

    Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

    Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς.

    Συνέχεια

    Καλό ταξίδι, Μιχάλη Κουνάνη (Μπαμπέλη)!

    Με μεγάλη θλίψη η Μύκονος και το σύνολο των Κυκλάδων αποχαιρετούν έναν σπουδαίο σαμπουνιέρη αλλά και οργανοποιό, ένα γνήσιο...

    Συνέχεια

    Δημήτρης Πυρομάλλης: Ο συλλέκτης που μας μυεί στην τέχνη της Κάλλας

    Γράφει ο Γιάννης Φαλκώνης Φωτογραφίες: Γιάννης Φαλκώνης Δημήτρης...

    Συνέχεια

    Μια Ηπειρώτικη διάσταση του Αισχυλικού «ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ»

    Γράφει ο Γιάννης Δ. Καρνεσιώτης Φωτογραφίες: Γιάννης Δ. Καρνεσιώτης Αν το...

    Συνέχεια

    Ένα μεγάλο αντίο στο δάσκαλο Χρόνη Αηδονίδη

    Tην τελευταία του πνοή άφησε το αηδόνι της Θράκης, ο μέγας δάσκαλος της θρακιώτικης μουσικής παράδοσης, Χρόνης Αηδονίδης.

    Συνέχεια