Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

«Ό,τι μας ανήκει» από τον Νίκο Καρακαλπάκη- Παρουσίαση δίσκου στον κήπο του Black Duck

Τρίτη 6 Ιουνίου

Ο νέος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής Νίκος Καρακαλπάκης μάς συστήθηκε τον φετινό χειμώνα με τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Ό,τι μας ανήκει» που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία M.L.K.

Μια δουλειά που αγαπήθηκε στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των ειδικών αλλά και του κόσμου, που αγκάλιασε τα 8 τραγούδια του δίσκου και ξεχώρισε μια αισθαντική νέα φωνή.

Τώρα που καλοκαίριασε ήρθε η ώρα για μια μικρή γιορτή –παρουσίαση στον πανέμορφο κήπο του "Black Duck" την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Θα μιλήσουν η συνθέτρια και ερμηνεύτρια Νένα Βενετσάνου (συμμετέχει στο album) ,ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης και ο παραγωγός Κώστας Κωτούλας, ενώ καλεσμένοι είναι όλοι οι συντελεστές του δίσκου (Γιάννης Σπανός, Λίνα Νικολακοπούλου, Λίνος Κόκοτος, Πηγή Λυκούδη, Γιώργος Καγιαλίκος, Αρετή Κοκκίνου, Μαρία Παπαδάκη, Νίκος Δούκας, Ανδριανή Ζαγγανά).

Όλα τα τραγούδια του δίσκου θα ακουστούν ζωντανά συνοδεία των μουσικών:

Αρετής Κοκκίνου: κιθάρες, Μάριου Ιβάν Παπούλια: Βιολί, Σταύρου Παργινού: Τσέλο, Γάσπατη Μαμμά: Kλαρινέτο, Γιώργου Γκίκα: Kρουστά.

Το album «Ό,τι μας ανήκει» μετά από 15 βδομάδες κυκλοφορίας βρίσκεται στα πρώτα 40 ελληνικά και ξένα cds σε πωλήσεις στην Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IFPI, ενώ έχει παρουσιαστεί από σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, έντυπα και sites.

Έναρξη παρουσίασης: 8.30 μ.μ.

Eίσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες:

Black Duck Garden

Tηλ: 210 3252396

Athens City Museum Bistrot Ι

Παπαρρηγοπούλου 5-7

Πλ. Κλαυθμώνος

    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει τέσσερις συνθέτες στο Θέατρο Άλσος

    Πέμπτες 21 και 28 Μαρτίου

    Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει και φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής μας τέσσερις σημαντικούς νέους Έλληνες συνθέτες που ο ίδιος...

    Συνέχεια