Ατζέντα

Εμφανίσεις και παρουσιάσεις

Ελληνική μουσική σε 6 χορδές

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

Το The Cadena project παρουσιάζει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στον ιστορικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας το έργο του μοναδικού Έλληνα κιθαριστή και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη, ο οποίος θα μας ταξιδέψει με την κιθάρα του στις πιο γνωστές και αγαπημένες ελληνικές μελωδίες!

Με αφετηρία το προσωπικό του άλμπουμ "Myrtia" (2016), την επίσημη διεθνή δισκογραφική κυκλοφορία του Μίκη Θεοδωράκη με έργα του διασκευασμένα για σόλο κιθάρα, παρουσιάζει γνωστά αγαπημένα ελληνικά τραγούδια - από τη δισχιλιετή μελωδία του Επιταφίου του Σείκιλου, έως γνωστά ελληνικά κινηματογραφικά θέματα, κι από τις δεξιοτεχνικές νότες του Χιώτη, στις στιβαρές μελωδίες της ελληνικής παράδοσης, διασκευασμένες για «6χορδη ορχήστρα»!

Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Έλληνες μουσικούς, γνωστός για τη χρήση ιδιαίτερων κιθαριστικών τεχνικών και τη “μεσογειακή του αύρα”. Με εκλεπτυσμένο γούστο γνωρίζει ως εκτελεστής να εισχωρεί στην ουσία των συνθέσεων, παρουσιάζοντας υποδειγματικά παιξίματα, με σπάνια συνοχή και άρτιο εκτελεστικό ύφος.

Η Ελλάδα ως τόπος έμπνευσης σε ένα ρεσιτάλ κιθαριστικής λάμψης!

Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Για κρατήσεις θέσεων: 6980230972

www.ticketservices.gr, www.thecadenaproject.com, στο εκδοτήριο της Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) και στα καταστήματα Public.

Έναρξη προγράμματος: 8.30 μ.μ.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

    Μοιραστείτε το άρθρο:

    Σχολιάστε

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ